معاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی با بیان این که جهاد دانشگاهی، بزرگترین نهاد پژوهشی کاربردی و توسعهای در سطح کشور است که هم در حوزه فنی، هم علوم انسانی و پزشکی و کشاورزی فعالیت دارد، افزود: سالانه بیش از ۱۰ هزار سیکل درمانی در ۹ مرکز درمان ناباروری جهاد طی میشود.
به گزارش ایسنا، دکتر محمدرضا پورعابدی امروز در نشست خبری رونمایی از بانک سلولهای بنیادی خون قاعدگی که در محل پژوهشگاه ابن سینا برگزار شد، گفت: ما در حوزه پزشکی تقریبا از یک دهه پیش روند سلولهای بنیادی را در جهاد دانشگاهی پیگیری کردیم و این موضوع به عنوان یک بحث آیندهنگرانه در پژوهشگاه رویان مطرح شد. اکنون توانستهایم در حوزه سلولهای بنیادی رتبه خوبی را در جهان به دست آوریم و به کمک ستاد فرمان اجرایی امام(ره) در یک کارخانه، تولید صنعتی سلولهای بنیادی را در کشور ایجاد کنیم.
وی افزود: تقریبا یک دهه طول میکشد که پژوهش در حوزه پزشکی از آزمایشگاه وارد حوزه بالین شود. در حال حاضر، برخی از پژوهشهای جهاد دانشگاهی وارد کارآزمایی بالینی شده و امیدواریم بعد از سپری شدن مراحل حقوقی و پزشکی وارد حوزه درمان نیز شوند.
پورعابدی ادامه داد: امروزه همگام با دنیا، بر روند جدید پزشکی مبتنی بر فرد تمرکز کردهایم و در آینده برای هر فرد خاص، پروتکلهای درمانی خاص را خواهیم داشت. جهاد در حوزه پزشکی علاوه بر بحث سلولهای بنیادی، در حوزه درمان ناباروری نیز فعال است و سالانه بیش از ۱۰ هزار سیکل درمانی در ۹ مرکز درمان ناباروری جهاد طی میشود.
معاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی با بیان این که سالهاست جهاد دانشگاهی بر درمان سرطان متمرکز است، افزود: در حوزه درمان این بیماری و تغییر سبک زندگی بیماران مبتلا فعالیتهای خوبی در جهاد دانشگاهی انجام شده است؛ علاوه بر آن، در حوزه درمان زخمهای ناشی از دیابت و پژوهشهای مرتبط با گیاهان دارویی نیز سعی کردیم پیشقدم باشیم. ما همواره در هر حوزهای که فعالیت میکنیم، باید فناوریهای آینده را هم رصد کنیم.
در بخش دیگری از این نشست خبری، دکتر محمدرضا صادقی، رئیس پژوهشگاه ابنسینا اظهار کرد: اگر امروزه جایگاهی را در بخش سلولهای بنیادی برای کشور خود متصور هستیم و ایران به عنوان کشوری پیشرو در این زمینه شناخته میشود، به دلیل زحمات دکتر حمیدیه، دبیر ستاد سلولهای بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری و مدیران پیشین و همچنین پشتیبانی دکتر ستاری، معاون علمی و فناوری رییسجمهور است.
وی با بیان این که جهاد دانشگاهی در حوزه سلولهای بنیادی فعالیتهای زیادی دارد، افزود: ما معتقدیم که طب بازساختی از حوزههای مهم درمان در آینده خواهد بود و موجب رفاه و افزایش امید به زندگی میشود. درمان بسیاری از بیماریهای نوظهوری که در آینده ایجاد می شود به کمک سلولهای بنیادی میسر است.
صادقی ادامه داد: تمام تلاش مجموعه جهاد دانشگاهی این است که فعالیتهایی انجام شود که نیازی از نیاز های جامعه رفع شود. پس از 10 سال فعالیت بر روی سلولهای بنیادی مشتق از خون قاعدگی، امروز نتایج این فعالیتها برای درمان ناباروری با استفاده از این سلولها بیان میشود.
ابداع سیستمی که از سقوط هواپیماها جلوگیری میکند
جهاد ,درمان ,سلولهای ,حوزه ,بنیادی ,دانشگاهی ,سلولهای بنیادی ,در حوزه ,جهاد دانشگاهی ,درمان ناباروری ,را در ,حوزه سلولهای بنیادی ,بانک سلولهای بنیادی ,مرکز درمان ناباروری
درباره این سایت